Bemutatkozunk

Bemutatkozunk

Hotelisimo-t egy csapat tapasztalt hotel concierge álmodta meg, akik korábban a világ legjobb hoteljeiben segítettek vendégeknek megtalálni a számukra legmegfelelőbb helyeket. Célunk, hogy egy olyan platformot nyújtsunk a hotelek, hostelek és idegenvezetők számára, amelyen kapcsolatba tudnak lépni vendégiekkel. Itt meg tudják osztani javaslataikat egy modern internetes portálon keresztül, valamint a vendégek el tudják intézni étterem foglalásukat mindenféle regisztráció és díj fizetése nélkül.

Ennek köszönhetően, a feltüntetett éttermeket kizárólag a helyi szakértők (concierge-ek, recepciósok és túravezetők) ajánlásai alapján szerepeltetjük oldalunkon. Ők azok, akik többéves tapasztalattal a hátuk mögött segítenek vendégieknek elkerülni az unalmas étteremláncokat és hírhedt turista csapdákat. Helyismeretük továbbá lehetővé teszi számunkra, hogy megmutassuk a legjobb minőségű vendéglőket, valamint néhány ”Hidden Gem”-et.

Mivel weblapunk legtöbb használója csupán látogató az adott városban, ezért mi nem kérünk szükségtelen regisztrációt, bejelentkezést vagy kártya adatok megadását. Célunk, hogy látogatóink minél gyorsabban és egyszerűbben tudják lefoglalni asztalukat, amihez a kezelő barát kialakítás is hozzájárul.

Van valami tapasztalatod vagy észrevételed, amit szeretnél megosztani velünk? Ne habozz, és írj nekünk az info@hotelisimo.com email címre, mi örömmel utána járunk. 

Korábbi ügyfeleink mondták rólunk

„We got the link from our hotel and it was super easy to make the bookings. We visited two restaurants during our stay and both of them were amazing! Dankeschön”
Thomas from Austria